DSC_0463.jpg
Foto credit: Tanja Peters
bloemenkrans transparant.png

LOVING ATTENTION

CREATIVE  GUIDANCE

&

Birth guidance

For personal, loving and practical guidance before, during and after the birth of your baby.

Massage

Relaxing holisitic pregnancy  or post-natal massages in my calm and bright workspace in Amsterdam Noord or in the comfort of your own home.

Mamé birth rituals

Beautiful relaxing birth rituals to open the body before birth and to commemorate the process after. These rituals will leave you feeling like a goddess!

Post natal care

After the birth of a whole new person a little extra care and loving attention for mama goes a long way...

 
REVIEWS

       

           Bevalling van Izzy

Het is dinsdag 21 juli. De uitgerekende datum, maar het is nog rustig in mijn lijf. Ik ga die dag voor controle naar de verloskundige. We blijken tijdens het gesprek een groot verschil in visie te hebben op 'overtijd' zijn. Ik voel me opgejaagd en niet meer prettig bij het idee dat zij de bevalling gaan doen. Ik bel onze doula Maura, om mijn hart te luchten en raad te vragen. Ze luistert, stelt me gerust en biedt aan om eens rond te bellen in haar netwerk. Een fijne caseload verloskundige blijkt onverwacht plek te hebben. Overstappen in week 41, ik moet toegeven: dat was best wel even spannend. Maar het voelt alsof ons geboorteteam nu is zoals het moet zijn. We doen het en daarmee keert de rust en het vertrouwen direct weer terug. 
 

WhatsApp Image 2022-01-14 at 18.47_edited.jpg

- Marlies

Het is een voorbeeld hoe Maura ons heeft geholpen om de regie te nemen over het geboorteproces. Het was heel prettig dat zij de weg weet in een wereld die voor mijn man en mij nieuw was. Door haar kennis met ons te delen gaf ze ons vertrouwen en de kracht om keuzes te maken die voor ons goed voelden.

 

Onze dochter Izzy wordt met 42 weken gezond geboren in onze huiskamer. Ik mag het doen op mijn manier, met hulp van mijn lieve man en twee kundige vrouwen als ik erom vraag. Zo had ik het gehoopt, maar niet durven dromen. En wat een cadeau dat Maura erbij was. Eén moment in het bijzonder zal ik nooit vergeten: na een lange persfase moeten we concluderen dat het niet gaat lukken zonder epi. Na de knip wordt Izzy snel geboren. Ik voel opluchting, blijdschap, maar ook een gevoel van falen. Waarom lukte het me niet op eigen kracht? Maura voelt dit feilloos aan en praat het gelijk uit mijn hoofd. En daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.

 

Ook in de kraamtijd was het zo fijn dat Maura er was. Eerlijk gezegd begreep ik van te voren niet zo goed waarom dat belangrijk was. Maar achteraf gezien waren haar heerlijke eten, massages, tips en luisterend oor echt heel erg welkom (en nodig, haha). 

 

Dank je wel, lieve Maura, dat je ons hebt begeleid in de geboorte van ons eerste kind. We kijken er zo positief op terug en daar heb jij een heel belangrijk aandeel in gehad!

DSC_0790.jpg
All Videos
Watch Now
CE62B813-4AF4-4789-9743-19D4617B6011_edited.png

About Maura

Maura is a warm, loving and fierce doula with an unconditional and calm presence. She likes reading up on the latest developments and science in the birth-world. She is motivated to help you find the information you need to make informed decisions and to birth with trust in the process. She sees the importance of collaboration and connection with your partner and the rest of your family. She loves organizing creative birth rituals, providing nourishing food and giving massages.

 

 Are you looking for a doula who stands next to you, listens carefully to your thoughts and wishes? Would you (and your family) like to be pampered and would you like to be mindful about how you bring your baby into the world? Do you live in or near Amsterdam?

 

Stop looking and contact me! 

❤︎

 

Contact

PHONE: 06-24366192

EMAIL: info@mamedoula.nl

WORK AREA: Amsterdam and surroundings

 

Feel free to contact me for more information or bookings via email, phone, or the form below.

Bedankt voor je bericht!